Acefast akupank 20 000 mAh LED ekraaniga kiirlaadimine 30W (M2)

 

Miks valida Acefast akupank M2?

  • Stiilseim akupank turul – läbipaistev ümbris
  • LED ekraan näitab akupanga aku täituvust
  • 20 000 mAh maht sobib ka tahvelarvuti ja sülearvuti laadimiseks
  • Kiirlaadmine kuni 30W
  • Akupank on varustatud mitmete ohutussüsteemidega
  • Valmistatud põlemist aeglustavast polükarbonaadist
  • USB-A ja USB-C väljund

Original price was: 63,90 €.Current price is: 59,90 €.

  • Tellides täna, kaup kätte 1-2 tööpäeva
  • Tasuta tarne alates 30 eur
  • 14 päevane tagastusõigus
  • 24/7 klienditugi

Acefast akupank M2

Tutvustame stiilseimat akupanka – läbipaistva ümbrisega

Kas otsite stiilset, kuid samas turvalist akupanka? Siis olete õiges kohas! Tutvustame teile akupanka, mis mitte ainult ei rõõmusta silma oma läbipaistva ümbrise ja LED-ekraaniga, vaid pakub ka laia valikut turvalisusfunktsioone, mis kaitsevad teie seadmeid igapäevase laadimise käigus.

Läbipaistev disain ja LED ekraan:

See akupank on disainitud stiilselt, kasutades läbipaistvat ümbrist, mis mitte ainult ei näe välja silmapaistev, vaid võimaldab ka teil näha seadme sisemisi komponente. Lisaks sellele on sellel varustatud nutika LED-ekraaniga, mis näitab täpselt akupanga aku täituvust reaalajas. Nii ei jää te kunagi pimedusse, kui olete teel ja vajate hädasti laadimist.

Suur maht ja kiirlaadimine:

Selle akupanga mahutavus on muljetavaldavad 20 000 mAh, mis tagab piisava võimsuse mitme seadme laadimiseks korraga. Pole tähtis, kas laadite oma nutitelefoni, tahvelarvutit või isegi sülearvutit, see akupank teeb selle vaevata. Lisaks pakub see kiirlaadimist kuni 30W, mis tagab kiire ja tõhusa laadimise teie seadmetele, nii et saate tagasi oma tegevuste juurde vähem aega raisates.

Ülim turvalisus:

Turvalisus on meie jaoks esmatähtis. See akupank on varustatud mitmeosalise ohutusmehhanismiga, sealhulgas lühise-, ülelaadimise-, temperatuuri-, ülevoolu- ja ülepinge kaitsega. Nii saate olla kindel, et teie seadmed on alati kaitstud igasuguste ohtude eest, mis võivad tekkida laadimise ajal.

Kvaliteetne materjal:

Valmistatud põlemist aeglustavast polükarbonaadist, tagab see akupank mitte ainult stiilse välimuse, vaid ka vastupidavuse ja turvalisuse. Nii et saate rahuliku meelega kasutada seda igapäevaseks laadimiseks, olles kindel, et see vastab kõrgetele standarditele.

Mitmekülgne ühenduvus:

Lisaks pakub see akupank nii USB-A kui ka USB-C väljundit, võimaldades teil laadida erinevaid seadmeid erinevate ühenduvustega. Nii et olenemata sellest, millist seadet teil vaja laadida on, saate seda teha ilma vaevata.

https://acefast.ee/2024/01/08/milleks-meile-akupangad/

Kaal 373 g
Mõõtmed 129 × 74 × 31 mm
värv

lilla, roheline, roosa, tumehall

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.