Acefast autohoidik N52 magnetiga (D16)

 

Miks valida Acefast autohoidik D16?

  • Minimalistlik ja stiilne disain
  • 6 väga tugevat magnetit N52
  • Lukustatav ventilatsiooniava kinnitus

9,90 

  • Tellides täna, kaup kätte 1-2 tööpäeva
  • Tasuta tarne alates 30 eur
  • 14 päevane tagastusõigus
  • 24/7 klienditugi

Acefast autohoidik D16

Autohoidikud on muutunud oluliseks osaks meie igapäevasest sõiduelust, võimaldades meil hõlpsasti kasutada meie nutitelefone navigeerimiseks, muusika kuulamiseks ja paljuks muuks. Tutvustame meie minimalistlikku ja stiilset autohoidikut, mis on loodud selleks, et muuta teie sõidud mugavaks ja nauditavaks.

Stiilne ja kompaktne disain:

Meie autohoidiku disain on minimalistlik ja kaasaegne, sobitudes suurepäraselt teie sõiduki sisustusega. Selle stiilne välimus annab teile võimaluse mitte ainult kasutada praktilist hoidikut, vaid lisab ka elegantsi teie auto interjööri.

Tugev magneti kinnitus:

Autohoidik on varustatud kuue väga tugeva magnetiga, mis tagavad teie nutitelefoni kindla ja stabiilse kinnituse. N52 klassi magnetid pakuvad tugevat haaret, tagades, et teie seade jääb kindlalt paigale isegi kõige ebatasasemal teel.

Lukustatav ventilatsiooniava kinnitus:

Hoidiku kinnitus süsteem on loodud lukustatavaks ventilatsiooniava külge, tagades selle stabiilse paigal püsimise ka pikkade sõitude ajal. Kinnitus on lihtne ja mugav, võimaldades teil hõlpsalt paigaldada ja eemaldada hoidikut vastavalt vajadusele.

Mugavus ja ohutus:

Meie autohoidik pakub mitte ainult mugavust, vaid ka ohutust teie sõidu ajal. See võimaldab teil hõlpsasti jälgida navigatsiooni, muusikat ja muud sisu ilma, et peaksite käed roolilt eemaldama või silmi teelt pöörama.

Ühilduvus:

Autohoidik on ühilduv enamiku nutitelefonidega, tagades laiaulatusliku kasutamise erinevate seadmetega. Olgu teie telefon suur või väike, meie autohoidik pakub stabiilset ja turvalist kinnitust igas sõidus.

Kaal 40 g
Mõõtmed 50 × 65 × 40 mm
värv

tumehall

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.