Acefast autolaadija OLED näidik 2xUSB-C ja USB-A 101W (B5)

 

Miks valida Acefast autolaadija B5?

  • Sobib ka sülearvuti või tahvelarvuti laadimiseks autos
  • OLED näidik (näitab: laadimispinget, laadimisvoolu ja laadimisvõimsust)
  • Kiirlaadimine kuni 101W
  • Sisseehitatud ohutusmehhanismid (ülekuumenemiskaitse, liigvoolukaitse, ülepingekaitse ja lühisekaitse), mis kaitsevad teie seadet
  • 2 X USB-C (kuni 65W ja 36W) ja USB-A (kuni 36W) väljund

34,90 

  • Tellides täna, kaup kätte 1-2 tööpäeva
  • Tasuta tarne alates 30 eur
  • 14 päevane tagastusõigus
  • 24/7 klienditugi

Acefast autolaadija B5

Kui otsid võimsat ja mugavat viisi laadida oma sülearvutit või tahvelarvutit autos olles, siis see autolaadija on just sinu jaoks. Sellel on mitmeid funktsioone, mis tagavad kiire ja ohutu laadimise ning annavad sulle kontrolli oma seadmete üle isegi autos olles.

Sobivus erinevatele seadmetele:

See autolaadija sobib ideaalselt nii sülearvuti kui ka tahvelarvuti laadimiseks autos. Olgu sinu seadmeteks MacBook, iPad või muu sülearvuti, see laadimisjaam pakub võimsust ja kiirust igat tüüpi seadmetele.

OLED näidik

Autolaadijal on OLED näidik, mis näitab selgelt laadimispinget, laadimisvoolu ja laadimisvõimsust. See võimaldab sul täpselt jälgida laadimisprotsessi ja tagada, et sinu seadmed oleksid alati täielikult laetud.

Kiire ja tõhus laadimine:

Selle autolaadija kiirlaadimine ulatub kuni 101W võimsuseni, tagades kiire ja tõhusa laadimise sinu seadmetele. Pole oluline, kas laadid sülearvutit, tahvelarvutit või muid seadmeid – see laadimisjaam pakub kiiret ja stabiilset laadimist igal ajal.

Turvaline ja usaldusväärne:

Autolaadija on varustatud mitmeosalise turvasüsteemiga, mis hõlmab ülekuumenemiskaitset, liigvoolukaitset, ülepingekaitset ja lühisekaitset. See tagab sinu seadmete ja sinu enda ohutuse laadimise ajal ning annab sulle meelerahu isegi autos olles.

Mitmikväljund:

Autolaadijal on kaks USB-C väljundit (kuni 65W ja 36W) ning üks USB-A väljund (kuni 36W), mis võimaldavad sul laadida mitut seadet korraga kiiresti ja tõhusalt. See annab sulle paindlikkuse ja võimaluse nautida täielikult oma seadmeid ka autos olles.

Kaal 92 g
Mõõtmed 76,9 × 48,3 × 46,1 mm

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.